A korlátok áttörése, a jövő építése - Women in Tech Mentoring

A korlátok áttörése, a jövő építése - Women in Tech Mentoring

Az Women in Technology Hungary Egyesületet a technológiai szektorban dolgozó női szakemberek alapították azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a nők szerepvállalására a digitális gazdaságban, transzparenssé tegyék a női szakemberek eredményeit és előmozdítsák és növeljék a női vezetők arányát a technológiai vállalatoknál.

A jövő/jelen foglalkoztatásában az innováció és a technológia térhódítása nem mehet végbe nők nélkül, hiszen a technológiai termékek és szolgáltatások mindannyiunkhoz szólnak. A jövő/jelen munkahelyei különböző tapasztalatokkal, gondolkodásmóddal és társadalmi szerepeket képviselő csapatokkal tud működni különösképpen, ha azt szeretnénk, hogy versenyképesek maradjunk nemzetközi szinten.

Ezért nélkülözhetetlen az összefogás, szükséges, hogy támogassuk, bátorítsuk egymást és megosszuk értékes tapasztalatainkat női társainkkal.

Küldetésünk, hogy mentorálással, a női perspektívák megnyitásával vonzóvá tegyük ezt a folyamatosan fejlődő, kihívásokkal teli szektort. Válj részévé TE is!

Jelentkezéseket Magyarország egész területéről várjuk.

 

Kedves leendő Mentor,


Itt a lehetőség, ragadd meg az alkalmat és támogass egy fiatal tehetséget, pályaváltás előtt álló szakembert és oszd meg értékes tapasztalataid. Biztosan a te pályafutásod során is volt olyan kolléga, barát vagy tanár, aki segített eligazodni a sokszor rögös karrierúton vagy áthidalni a kihívásokat. Mi hiszünk abban, hogy a mentoring mindkét fél számára értéket teremt, hiszen nemcsak szakmai, de személyes fejlődést is biztosít.

Jelentkezz az alábbi kérdéssor kitöltésével, engedd, hogy jobban megismerjünk, hogy ezáltal a legalkalmasabb jelölttel tudjunk párosítani.
 

Te vagy a tökéletes jelölt?

Amennyiben Tech cégnél dolgozol (nem kizárólag technológia területen) és van olyan értékes tapasztalatod, amelyet szívesen megosztanál középiskolásokkal vagy szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal, pályaválasztás-pályaváltás, karrier lehetőségek feltérképezésében és ezzel támogatva a tanulmányaikat vagy szakmai fejlődésüket akkor kérünk ITT jelentkezz május 5-ig.
 

Program időtartama: 3 hónap, havi minimum 2 alkalmammal személyesen vagy online.

Egyéni mentorálás: Az egyéni mentorálás a résztvevők számára személyes és/vagy online platformon történik. A mentor és mentorált párosok kialakítása során az elsődleges szempont a mentor szakterületének egyeztetése a mentorált érdeklődési területeivel. 

Hálózatépítés: A programban résztvevő mentoroknak és mentoráltaknak lehetőséget biztosítunk egy személyes találkozóra.

 

Kedves leendő Mentorált,


Pályaválasztás vagy pályaváltás előtt állsz, esetleg már túl vagy ezen a mérföldkövön és szeretnél támogatást, hogy miképpen tudd kezedbe venni a karriered irányítását, tovább fejleszteni képességeid? Itt a lehetőség, ragadd meg az alkalmat és jelentkezz a mentoring programunkba, ahol lehetőséged nyílik magasan képzett, több éves tapasztalattal rendelkező mentorainkkal együtt dolgozva megtalálni az irányt. Mi hiszünk abban, hogy a mentoring mindkét fél számára értéket teremt, hiszen nemcsak szakmai de személyes fejlődést is biztosít.

Jelentkezz az alábbi kérdéssor kitöltésével, engedd, hogy kicsit jobban megismerjünk annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb mentorral tudjunk párosítani.
 

Te vagy a tökéletes jelölt?

Amennyiben jelenleg középiskolában vagy akár felsőoktatásban folytatod tanulmányaid, érdekel a technológia világa és szeretnéd valakivel feltérképezni a benne rejlő lehetőségeket továbbtanulás és karrier terén, ITT jelentkezz.

VAGY

már volt lehetőséged betekinteni a munka világába, kipróbáltad magad pár területen vagy akár csak vonzódsz a technológia iránt, és pályaváltásban gondolkodsz, ugyanakkor úgy érzed, támogatásra lenne szükséged karrier menedzsmentben, pályaválasztásban, új kihívások feltérképezésében, akár önérdek érvényesítésben, ITT jelentkezz.
 

Program időtartama: 3 hónap, havi minimum 2 alkalmammal személyesen vagy online.

Egyéni mentorálás: Az egyéni mentorálás a résztvevők számára személyes és/vagy online platformon történik. A mentor és mentorált párosok kialakítása során az elsődleges szempont a mentor szakterületének egyeztetése a mentorált érdeklődési területeivel. 

Hálózatépítés: a programban részvevő mentoroknak és mentoráltaknak lehetőséget biztosítunk egy személyes találkozóra.

 

Vissza